Ben je voor een teambuilding, een vrijgezellen of gewoon voor een zomerse of winterse middag of avond op zoek naar een gezellige groepsactiviteit. Voor groepen van minimum 10 personen hebben we alvast de volgende voorstellen klaar liggen. Zit er niet tussen wat jij in gedachten had, contacteer ons dan even en samen denken we mee aan die beleving die ook voor jullie past.

Groepsbelevingen

bierproeverij regio genk

Bierproeverij

Aan de hand van het degusteren van 6 verschillende bieren, laten we jullie kennis maken met de rijke variatie aan smaken die te ontdekken zijn in bier.

Duur: ca. 2u

Extra optie: foodpairing

beleef in genk centrum

Rondleiding en bierproeverij

Tijdens een rondleiding in onze stadsbrouwerij wordt het brouwproces visueel en sensorisch uitgelegd . Na de rondleiding ontdekken we samen de variatie van smaken bij 6 verschillende bieren.

Duur: ca. 3u

Extra optie: foodpairing

teambuilding introductie bier proeven

Rondleiding & introductie bier proeven

Kijken, ruiken en proeven. Deze zintuigen gaan we gebruiken om het smaakpallet van 6 bieren te ontdekken en hun productieproces bloot te leggen. Ter afwisseling (van dit degusteren) leiden we jullie rond in onze stadsbrouwerij.

Duur: ca. 3 à 4u

teambuilding bier brouwen

Workshops bier brouwen

In deze workshop beleven jullie het brouwproces volledig. Samen met onze brouwer voeren jullie alle brouwstappen uit die nodig zijn om een bier te brouwen. Tijdens het brouwen wordt er uitgebreid uitleg gegeven over het brouwproces en dit gaat gepaard met de degustatie van enkele bieren.

Duur: ca. 8u

Individuele belevingen

Brouwer voor 1 dag

Loop 1 dag mee met onze brouwer en help hem bij het brouwproces. Tussen het brouwen wordt het brouwproces uitgelegd en wordt er tijd gemaakt om enkele bieren te degusteren.

Duurtijd: 1 werkdag
Deelnemers: maximum 2 deelnemers

BRAUW beleving op maat

BRAUW ondersteunt je ook met de organisatie van jouw privé-feest. We helpen je graag verder met het afstemmen van onze bierproeverij en/of foodpairing naar jouw wensen.