Ben je voor een teambuilding, een vrijgezellen of gewoon voor een zomerse of winterse middag of avond op zoek naar een gezellige groepsactiviteit? Voor groepen van minimum 10 personen hebben we alvast de volgende voorstellen klaar liggen. Zit er niet tussen wat jij in gedachten had, contacteer ons dan even en samen denken we mee aan die beleving die ook voor jullie past.

Opgelet: groepsbelevingen zijn enkel mogelijk tijdens sluitingsdagen van onze bar.

Tijdens de openingsuren valt er uiteraard ook wat te beleven, zowel individueel als voor kleine groepen. Neem een kijkje op onze bar-pagina voor meer info.

Groepsbelevingen

beleef in genk centrum

Rondleiding en bierproeverij

Tijdens een rondleiding in onze stadsbrouwerij wordt het brouwproces visueel en sensorisch uitgelegd . Na de rondleiding ontdekken we samen de variatie van smaken bij 6 verschillende bieren.

Duur: ca. 2u

Prijs: 20€/persoon

bierproeverij regio genk

Rondleiding en foodpairing

Bij deze foodpairing ontdek je dat hapjes en bier tot buitengewone combinaties en unieke smaakervaringen kunnen leiden. Tijdens de foodpairing wordt er ook uitleg gegeven over de brouwerij en het brouwproces.

Duur: ca. 2u

Prijs: via offerte

teambuilding introductie bier proeven

Rondleiding & introductie bier proeven

Kijken, ruiken en proeven. Deze zintuigen gaan we gebruiken om het smaakpallet van 6 bieren te ontdekken en hun productieproces bloot te leggen. Ter afwisseling (van dit degusteren) leiden we jullie rond in onze stadsbrouwerij.

Duur: ca. 3u

Prijs: 30€/persoon

Individuele belevingen

Brouwer voor 1 dag

Loop 1 dag mee met onze brouwer en help hem bij het brouwproces. Tussen het brouwen wordt het brouwproces uitgelegd en wordt er tijd gemaakt om enkele bieren te degusteren.

Duurtijd: 1 werkdag
Deelnemers: maximum 2 deelnemers

BRAUW beleving op maat

BRAUW ondersteunt je ook met de organisatie van jouw privé-feest. We helpen je graag verder met het afstemmen van onze bierproeverij en/of foodpairing naar jouw wensen.