Ben je voor een teambuilding, een vrijgezellen of gewoon voor een zomerse of winterse middag of avond op zoek naar een gezellige groepsactiviteit? Voor groepen van minimum 10 personen hebben we alvast de volgende voorstellen klaar liggen. Zit er niet tussen wat jij in gedachten had, contacteer ons dan even en samen denken we mee aan die beleving die ook voor jullie past.

Opgelet: groepsbelevingen zijn enkel mogelijk tijdens sluitingsdagen van onze bar.

Tijdens de openingsuren valt er uiteraard ook wat te beleven, zowel individueel als voor kleine groepen. Neem een kijkje op onze bar-pagina voor meer info.

Groepsbelevingen

teambuilding introductie bier proeven

Rondleiding en bierproeverij

Tijdens een rondleiding in onze stadsbrouwerij wordt het brouwproces visueel en sensorisch uitgelegd . Na de rondleiding ontdekken we samen de variatie van smaken bij 6 verschillende bieren.

Duur: ca. 2u

Prijs: 25€/persoon

Rondleiding en foodpairing

Bij deze foodpairing ontdek je dat hapjes en bier tot buitengewone combinaties en unieke smaakervaringen kunnen leiden. Tijdens de foodpairing wordt er ook uitleg gegeven over de brouwerij en het brouwproces.

Duur: ca. 2u

Prijs: via offerte

BRAUW Speelt

Iedere vierde zondag van de maand is het BRAUW Speelt, een dag vol Beer, Bites en Boardgames. Wij zorgen voor leuke Boardgames, aan jullie om te zorgen voor de sfeer!
Dankzij Stip Genk kan je ook steeds enkele nieuwe boardgames uitproberen. Alle aanwezigen krijgen bovendien een kortingsbon voor hun volgende aankoop bij Stip Genk. Wil je zelf een boardgame meebrengen? Dat kan natuurlijk ook.

Iedereen is welkom en inschrijven is niet nodig.

Prijs: nvt

BRAUW Lacht

Iedere tweede donderdag van de maand organiseren we in samenwerking met Comedybookings.be een comedy en open mic avond in onze stadsbrouwerij. Geniet dus van een avond vol lachen en plezier en dit terwijl je één van de vele craftbieren proeft!

MC Lev Vanorbeek is onze gastheer op deze avonden. De bar is open vanaf 19u.
We starten om 20u.

Prijs: 10€/persoon in vvk of 12€/persoon aan de kassa

Inschrijven in de bar of hier.

BRAUW Beleeft

Iedere derde donderdag van de maand vindt BRAUW Beleeft plaats. Samen met één van onze lokale partners slaan we de handen in elkaar om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen.

We hebben in het verleden als samengewerkt met onder meer Restaurant Taratata, Wout Kookt, Vonk, Smooksjuur, Restaurant U,…

Benieuwd naar de volgende BRAUW Beleeft? Hou dan zeker onze facebook pagina in het oog of kom eens langs in de bar.

Individuele belevingen

Brouwer voor 1 dag

Loop 1 dag mee met onze brouwer en help hem bij het brouwproces. Tussen het brouwen wordt het brouwproces uitgelegd en wordt er tijd gemaakt om enkele bieren te degusteren.

Duurtijd: 1 werkdag
Deelnemers: maximum 2 deelnemers

BRAUW beleving op maat

BRAUW ondersteunt je ook met de organisatie van jouw privé-feest. We helpen je graag verder met het afstemmen van onze bierproeverij en/of foodpairing naar jouw wensen.