Het concept van BRAUW is gericht ter ondersteuning van het vakmanschap van andere bierliefhebbers en brouwers. Onze bieren zijn dan ook verkrijgbaar via onderstaande kanalen.

brauw bieren kopen regio genk

Onze eigen BRAUW-winkel

Wil je iemand verrassen voor een speciale gelegenheid? Wil jij je BBQ pimpen met lokale bieren? Consumeer jij liever onze bieren thuis in je eigen zetel? Dan kan je terecht in onze BRAUW-winkel. Naast ons volledig assortiment bieren kan je er ook geschenkmanden op maat kopen. Bestellen kan alvast online of ter plaatse.

Onze eigen BRAUW-bar

Onze BRAUW-bar heeft ons vast assortiment van bieren altijd op de kaart, met daarnaast een variabel aanbod van andere klanten met als doel een mooie, ruime bierkaart aan te bieden.

waar bier van Brauw drinken

BRAUW-ambassadeurs

Woon je niet in de buurt van Genk, maar wil je toch regelmatig genieten van een van onze bieren. Om je in de beste omstandigheden te laten genieten van onze bieren, werken wij samen met enkele café’s die allen een passie hebben voor bier. Wij benoemen deze graag als BRAUW-ambassadeurs:

Brauw bier online kopen

Bierwebshop.be

Als derde werken samen met 1 online partner bierwebshop.be waar we onze eigen shop-gedeelte hebben.

BRAUW-abonnement

Wil je 2-maandelijks genieten van onze nieuwe bieren en van enkele bieren van onze klanten. Met ons BRAUW-abonnement bezorgen we je 2-maandelijks 4-6 nieuwe bieren, gebrouwen in onze stadsbrouwerij. Bestellen kan uitsluitend via bierwebshop.be.