stadsbrouwerij Genk

BRAUW is een stadsbrouwerij die een ontmoetingsplaats wil zijn voor iedereen met passie voor brouwen. Met BRAUW willen we jouw vakmanschap ondersteunen, met als ultieme doel jouw creativiteit te laten openbloeien tot een geweldig bier.

BRAUW is een uniek concept in België waar je jouw bier zelf kan brouwen. Wij geven je de volledige verantwoordelijkheid om je eigen bier zelf te brouwen volgens jouw wensen en handelingen. Dit alles natuurlijk volgens enkele vaste richtlijnen in gebruik en reiniging van de installatie. Joris staat natuurlijk klaar om je te begeleiden en ondersteunen waar gewenst.

BRAUW biedt volgende mogelijkheden aan:

Je hebt een eigen recept en komt zelf brouwen

Je hebt ervaring als (hobby)-brouwer en wilt jouw recept eens op grotere schaal maken. Wij beschikken over een brouw-installaties van 500L.

Je hebt een eigen recept, wij brouwen voor jou

Je hebt een eigen recept gemaakt, maar hebt geen tijd om zelf te komen brouwen. Wij willen jouw recept brouwen naar jouw wensen.

Je hebt geen recept

Je wil een uniek bier hebben voor jouw zaak, vereniging, … We ontwikkelen samen met jou een bier naar jouw specifieke wensen en brouwen dit voor jou.