Welkom in onze BRAUW-bar

In de BRAUW-bar verwelkomen we iedereen met goesting om van lokaal craftbier te genieten. In onze bar vind je een divers gamma aan bieren die allen met passie gemaakt zijn. Kom eens langs en laat je adviseren met een bier aangepast aan jouw verwachtingen. Of misschien wil je eens een ander bier ontdekken, laat je dan verrassen door onze barman.

Daarnaast willen we met onze bar een ontmoetingsplaats creëren waarbinnen vakmanschap, creativiteit en passie voor het brouwen kunnen samenvloeien.

De openingsuren van onze BRAUW-bar vind je hier terug.

Eigen proeverij

bier tasting Genk

Tijdens de openingsuren van onze BRAUW-bar kan je een eigen proeverij houden met volgende opties:

  • Proefplankje (= flight van 3 bieren)
  • Paired flight (= 3 bieren met hapje)
  • Doe-het-zelf tasting (zelf samen te stellen)

Vraag er naar tijdens je bezoek aan onze bar.

In onze bar streven we ernaar om voor iedereen een gepast biertje te serveren. Maar we willen ook dat je bij elk bezoek iets nieuws kunt ontdekken. Enkele vaste bieren uitgezonderd, zal onze bierkaart continue wisselen. Wil je weten welke bieren we momenteel schenken, klik dan op onderstaande knop.

Bier en eten zijn een match made in heaven. In onze bar voorzien we dan ook enkele passende tapas bij onze bieren. We bieden je een proefplankje aan met 3 verschillende bieren en bijgaande tapas. Maar daarnaast helpt onze barman je graag verder om het passende bier bij jouw tapas te vinden.